Historia

När jag flyttade till Sverige år 2006 började jag leta efter kläder som passade den beslöjade kvinnan. Jag flyttade till ett nytt samhälle och jag ville inte ge upp en del av mig, min slöja. Men det var svårt att hitta lämpliga kläder som passade till min hijab.

Sedan dess har jag haft tankar på varför jag inte ska ta initiativet och arbeta för att tillhandahålla dessa kläder till den beslöjade kvinnan som är en del av det svenska samhället. Jag diskuterade ideèn med en av mina vänner och fick råd från henne. Efter det började jag leta efter den  rätta platsen att öppna butiken.  men det som uppehöll mig från att uppnå mitt mål är mina andra mål och det är att undervisa i den heliga boken, koranen. Men mitt hjärta gav inte upp den drömmen ett enda ögonblick tills Allah hjälpte mig att uppnå mitt mål och jag öppnade Hidayahijab år 2015.

Mitt mål var att erbjuda de bästa modellerna till de bästa priserna och nu, efter fyra års framgång, är jag stolt över att jag uppnått mitt mål att kunna erbjuda de vackraste modellerna till den svenska muslimska kvinnan och jag är nöjd med framgången som ökar dag för dag när det gäller att få många kunder från olika delar av Sverige.